Kies een taal en druk vervolgens op "Verzenden"

Image

Hoe in te loggen op uw router (TP-LINK / Archer C7)

Opmerking: Als u kan niet het probleem oplossen nadat u deze instructies volgen, misschien kunnen we helpen. Krijg hulp van RouterCheck ondersteuning.

Image

Wat is het probleem?

Om op te lossen configuratieproblemen met uw router, werkt u met behulp van een webbrowser. Voordat u met uw browser communiceren kunt, moet u zich aanmelden in het. Inloggen biedt de beveiliging die u nodig hebt om te voorkomen dat ongewenste mensen toegang tot de functies van de beheerder van de router.

Documentatie van de leverancier

Aanbeveling: Verwijzen naar de documentatie van de router om te leren hoe problemen op te lossen. Ga naar de website voor ondersteuning van de leverancier waar u documentatie kunt downloaden.

Image

Hoe in te loggen op uw router

Step 1: Blader naar de router op: http://192.168.0.1

Image
Voorbeeld: Bladeren naar een router te configureren

U kunt hier klikken om te bladeren naar uw router.

Als u problemen ondervindt bij het aansluiten op uw router, misschien is het omdat het is geconfigureerd om te worden op een niet-standaard IP-adres. U kunt ontdek wat het echte IP-adres van uw router RouterCheck.

Step 2: Typ de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder van de router in het dialoogvenster dat wordt geopend.

Image
In het volgende voorbeeld van houtkap in een site die gebruikmaakt van basisverificatie

Step 3: Als u niet de gebruikersnaam en het wachtwoord voor uw router weet, probeer dan de standaardinstellingen waarden.

De standaardgebruikersnaam voor uw router is:

• admin

Het standaardwachtwoord voor uw router is:

• admin

Step 4: Als dat nog werkt niet...

U moet uw router te resetten. Helaas, er is geen andere manier in te loggen op uw router. U moet uw router terug naar fabrieksinstellingen terugstellen. Dit betekent dat u opnieuw alle aanpassingen, zoals het instellen van het wachtwoord van WiFi moet uitvoeren. Instructies ophalen van RouterCheck voor het resetten van de router naar de fabrieksinstellingen.

RouterCheck Support | Sericon Technology Inc. © 2015-2019